Jeremić: Kampanja bojkota izbora je okončana

Jeremić: Kampanja bojkota izbora je okončana

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je bilo turbulencija u Savezu za Srbiju, kao i koraka i akcija koje nisu bile zajedničke i dogovorene, i da je Narodna stranka bila predmet napada „nekih kolega iz opozicije, pre svega Pokreta slobodnih građana, kao i nekih kolega iz samog Saveza.

„- Mi smo, međutim, odlučili da im ne uzvraćamo istom merom, dakle da na uvrede ne uzvraćamo uvredama. Previše je teških reči, aktivne i pasivne agresije u Srbiji i Narodna stranka tome neće doprinositi – zbog toga smo se opredelili da oćutimo napade saboraca – rekao je Vuk Jeremić u intervjuu za portal Nova.rs.

Na pitanje kako funkcioniše SzS i da li postoji plan da radi nešto konkretno tokom kampanje, Jeremić je odgovorio da je „kampanja manje-više okončana i da se najveći broj ljudi već opredelio da li će izaći na izbore ili ne, a zna se, kaže, i ko će pobediti.

Građane zato poziva da 21. juna ostanu kod kuće i ne glasaju, prvenstveno zbog zdravstvenih razloga, jer borba protiv zaraze, kako kaže, „nije ni izbliza okončana, kao i zato što „niko ko na te izbore izlazi ne zaslužuje poverenje građana, a i rezultat je unapred poznat.

Sada je važno da se, kako kaže Jeremić, prava opozicija, koja neće da da legitimitet sistemu, konsoliduje.

Tanjug

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Tači: Kurti je uzurpirao premijersku funkciju, ponaša se kao ilegalac

Pon maj 25 , 2020
Tači: Kurti je uzurpirao premijersku funkciju, ponaša se kao ilegalac Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da je odlazeći premijer Aljbin Kurti uzurpirao funkciju i da je ozbiljno […]
%d bloggers like this: