HLADAN TUŠ ZA ĐILASA! Novinar N1 javno pohvalio predsednika Vučića u Sjenici: Svaka Vam čast!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Zlatiborskom i Raškom okrugu.

Vučić je nakon izjave o potpisanom sporazumu sa kompanijom CRBC u Sjenici imao priliku da odgovori na pohvale novinara N1 koji mu se zahvalio na svemu što radi za taj kraj.

– Dobar dan predsedniče, ja sam Edin iz Sjenice, radim za N1, Šolakova televizija. Ovde sam 500 godina, moji su pekari. Amidža mi je u Bugojnu, Muharem. Mislim da se zna sa vašim starim. Hoću da vas pohvalim za sve ono što ste uradili za ovaj kraj. Prepoznali ste što je akademik Zukorlić krenuo sa pričom. Svaka vam čast – rekao je novinar.

Novinar je upitao predsednika da li zna za manastir Kumanica gde fali 10 kilometara puta, i da li može da obeća da će se taj put završiti.

– Čuo sam za manastir, ali nikada ga nisam posetio. Reći ću vam pre kraja konferencije za put, jer nisam siguran koja je trasa u pitanju – obećao je predsednik.

Predsednik je potom govorio o otvaranju puta Pakovraće, navodeći da je put završen, kao i osvetljenje, gde je, ostala samo krajnja “šminka”. Govoreći o Novoj Varoši i ovom gradu kao domaćinu MOSI igara planiranih za 2023. godinu, Vučić ističe da se planiraju velike investicije.

Govoreći o “istraživanjima” Dragana Đilasa, predsednik je rekao da oni stalno pričaju da pobeđuju i da se radi o besmislicama, a ne o pravim istraživanjima.

– Znaju oni da će da izgube svuda i zato vam već danas govore kako će neko da pokrade izbore, iako će da imaju više kontrolora nego mi. To će opet da traje tri/četiri dana ili tri/četiri meseca i od toga neće biti ništa – rekao je Vučić.

Izvor: Republika

Novinar

Vaš komentar

Next Post

U Nišu počeo festival „Niš u srcu“

Uto dec 28 , 2021
Treći festival „Niš u srcu“ otvoren je sinoć  na Trgu Stevana Sremca u Nišu, izvođenjem popularnih pesama britanske rok grupe„ Queen“. Koncertom „Break free“, po nazivu jednog od najvećih hitova […]
%d bloggers like this: