“Da je Vučić kreten, budala i da ne zna ništa, reči su Aleksandra Martinovića”

“Da je Vučić kreten, budala i da ne zna ništa, reči su Aleksandra Martinovića”

Nedeljnik Vreme demantovao je izjavu šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Martinovića da će taj list “obelodaniti” broj telefona brata predsednika Srbije Andreja Vučića, kada ga je vlasnik dobra Jovanjica zvao i šta mu je rekao.

"Da je Vučić kreten, budala i da ne zna ništa, reči su Aleksandra Martinovića"
Ilustracija, Foto: Logo, Stefan Jokić

Vreme navodi da je reč o nedopustivoj kleveti i ukazuje da svojom izjavom Martinović nastavlja praksu pritisaka vlasti na slobodu medija, crtanja meta na leđima novinara i njihovih medijskih kuća i proizvodnje lažnih vesti, piše N1.

U saopštenju se izražava i pojačana zabrinutost za bezbednost novinara, kao i za budućnost demokratije u Srbiji.

Taj nedeljnik je podsetio da je Martinović u četvrtak na konferenciji za novinare rekao da će Vreme obelodaniti sve telefone Andreja Vučića, listinge, kako ga je vlasnik “Jovanjice” Predrag Koluvija zvao, u koje vreme ga je zvao i šta mu je rekao.

“Takođe, kvalifikacije da je Aleksandar Vučić kreten, budala i da ne zna ništa u potpunosti pripadaju Aleksandru Martinoviću, a nipošto nama”, navodi se u saopštenju.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Vučić: Kada smo uhvatili Đilasovog šuraka s pet kila droge, nismo rekli da je droga Đilasova. Krivičnu prijavu protiv mene i Andreja će podneti Vučević u ponedeljak

Sub dec 7 , 2019
Vučić: Kada smo uhvatili Đilasovog šuraka s pet kila droge, nismo rekli da je droga Đilasova. Krivičnu prijavu protiv mene i Andreja će podneti Vučević u ponedeljak Predsednik Srbije Aleksandar […]
%d bloggers like this: