Boško Obradović: Vlast sprema moje hapšenje i hapšenje jednog ministra

1

Boško Obradović: Vlast sprema moje hapšenje i hapšenje jednog ministra

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je juče u Čačku da se aktuelna vlast, prema njegovim informacijama, sprema da uhapsi jednog člana srpske vlade i njega, “pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije”.

“Prema mojim informacijama iz krugova bliskih vlasti Aleksandra Vučića, aktulena vlast planira hapšenje jednog ministra iz Vlade Srbije kako bi pokazala da se bavi borbom protiv kriminala i korupcije. Prema drugoj informaciji iz istog izvora sprema se i moje hapšenje, u paketu sa hapšenjem tog minstra, pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije”, rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

Obradović je dodao da ima informacije i da TV O2 priprema specijalnu emisiju posvećenu Dverima i njemu.

“Ovog ili sledećeg vikenda TV O2 nastavlja rat protiv protivnika vlasti i sledeća specijalna emisija biće posvećena Dverima i meni lično i to će biti samo jedna u nizu pripremnih aktivnosti da se ova vlast medijski obračuna sa liderima opozicije”, rekao je Obradović.

Boško Obradović: Vlast sprema moje hapšenje i hapšenje jednog ministra

On je ocenio da su “mete” takvih specijalnih emisija već bili lideri opozicije Dragan Đilas i Vuk Jeremić i da je “očito” da je on treći koji će “dobiti takvu emisiju”.

Obradović je ocenio da su Dveri već godinu dana “žrtva progona” od strane državnih organa, da su više puta zvanične institucije proveravale finansije Dveri i da nisu uspeli ništa da pronadju.

“Oni sada grozničavo traže insajdere u redovima Dveri koji bi bili njihovi saradnici kako bi optužili Dveri za razne malverzacije, zloupotrebu državnih para, za šta već godinu dana ne mogu da pronadju nikakve dokaze. Sprema se završna faza rata protiv opozicije, očito je da režim gubi popularanost i da mu pada rejting”, rekao je Obradović.

On je istakao da je u subotu 1. juna šest meseci od prvog protesta opozcije koji je održan u Kruševcu pod nazivom “Stop krvavim košuljama” i da se zbog toga Slobodna zona seli u Kruševac.

Obradović je najavio da će 8. juna, kada se navršava pola godine od prvog protesta “Stop krvavim košuljama” održanog u Beogradu, biti održani protesti u više desetina gradova u Srbiji.

“Svi protesti imaju za cilj da pokažu širinu opozicionog bunta protiv aktuelne vlasti i naše neodstupanje od zahteva iznetih na velikom opozicionom protestu 13. aprila u Beogradu, a to su pre svega slobodni mediji i slobodni i fer izbori, kojih neće biti dok ne bude slobodnih medija i debate izmedju vlasti i opozicije. Tragedija je da ova vlast ne pristaje na bilo kakav dijalog”, rekao je Obradović.

Beta

Novinar

One thought on “Boško Obradović: Vlast sprema moje hapšenje i hapšenje jednog ministra

  1. Честитка за Бошкиленце-оделце, јер овде се на власт долази из затвора!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

U Novom Bečeju 2. juna Testomanija: Štrudle, krofne, pogačice, kiflice... i rezance s makom

pet maj 31 , 2019
U Novom Bečeju 2. juna Testomanija: Štrudle, krofne, pogačice, kiflice… i rezance s makom U Novom Bečeju će se u nedelju, 2. juna, po prvi put održati gastro manifestacija – […]