Poruka jednog sasvim običnog mladića: Odlazite svi koji se 30 godina rotirate bez prestanka na političkoj sceni!

-Rođen sam u vreme Slobe, sankcija, inflacije i ratova, sada živim u vreme njegovih pulena i najboljih učenika! Sloba mi je ukrao detinjstvo koje je trebalo da bude bezbrižno, neke nazovi ”demokrate” su nastavile njegovim putem samo drugim metodama, ovi novi-Radikali u ”nežnijem” ruhu mi kradu sadašnjost i svakim danom me teraju da budem rob sistema.

Poruka jednog sasvim običnog mladića: Odlazite svi koji se 30 godina rotirate bez prestanka na političkoj sceni!
Foto: Privatna arhiva

-SPS, SRS,DS i njegovi derivati,SPO,Naprednjaci…različiti pipci jedne te iste firme koju je formirala nikad rasformirana UDBA. Sve ista lica koja nam 30 godina kroje sudbine. Vidim ovih dana razni ”kvazimudraci” i ”patriote” pljuju po Titu, samo da znate, drugovi, vojska čiji je vrhovni komandant bio ”Stari” bila je na granici sa Albanijom i Italijom! Letovalo se svake godine, po nekada i par puta! A hajde da pitamo koliko sada ljudi u feudima koji su nastali parčanjem Juge mogu da obezbede letovanje za svoju porodicu-ne računam naravno one koji žive u bivšem nam primorju!?

-Moji drugari i ja radimo za po 27 hiljada dinara i jedva uspevamo da plaćamo račune a svakodnevno na TV-u slušam priče kako smo po stopi privrednog rasta prvi u Evropi! Ne možemo da platimo kirije i prehranimo decu dok se vaša deca šepure po najskupljim destinacijama i odmaraju svoje gospodske zadnjice sa našim parama!

Odlazite svi, ako ste nam ukrali detinjstvo i mladost, pustite nas da sami organizujemo ostatke naših ”običnih” života!

David Alija, jedan sasvim običan mladić

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Vaš komentar

Next Post

Grupa profesora i intelektualaca: U diktaturi nema uslova za izbore

Čet maj 7 , 2020
Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV Grupa univerzitetskih profesora i intelektualaca, među kojima su profesor Čedomir Čupić, režiser i pisac Goran Marković, dramski pisac Siniša Kovačević, akademik Dušan Teodorović i drugi, pozvala […]
%d bloggers like this: