POKUŠAO DA SA KiM ILEGALNO UĐE U PREŠEVO, izgubio mu se svaki trag! Ono što su meštani pronašli LEDI KRV U ŽILAMA!

Osmani Besnik (41) iz Aliđerca kod Preševa, otišao je 13. marta na Kosovo i Metohiju i od tada mu se gubi svaki trag, navodi njegova porodica

Policijska uprava Vranje je potvrdila da je pomenuto lice 13. marta ušlo na teritoriju Kosmeta, kao i da je porodica prijavila da od 24. marta nema nikakav kontakt sa njim.

U vranjskoj policiji potvrđeno je da im je porodica 27. marta prijavila nestanak, jer su od 24. marta izgubili svaki kontakt sa njim.

– Policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u vezi ovog slučaja – kažu iz PU Vranje.

Kako navode mediji na albanskom, pretpostavlja se da Osmani najpre bezuspešno pokušao da izađe sa KiM, da bi se kasnije uputio alternativnim putem na kome nema kontrole, kako bi došao do Preševa.

Meštani sela Mučibabe, pronašli su njegov prazan automobil, a sudeći prema tragovima stopala Osmani je pešice krenuo ka Preševu.

Porodica moli sve koji znaju nešto o ovom čoveku da jave najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Informer

Novinar

Vaš komentar

Next Post

KOME SMETA RUSKA VAKCINA PROTIV KORONE?! Ruski naučnik otkriva šta se u u jeku pandemije dešava na farmaceutskom tržištu!

Uto mar 31 , 2020
Virusolog, akademik Ruske akademije nauka Feliks Jeršov, objasnio je zašto je ruska vakcina protiv virusa korona nepovoljna po druge države Prema njegovim rečima, strane farmaceutske kompanije nisu zainteresovane za ravnopravnu konkurenciju s […]
%d bloggers like this: