UHAPŠEN ZBOG IZNUDЕ: Ucenjivao bivšu golišavim slikama

UHAPŠEN ZBOG IZNUDЕ: Ucenjivao bivšu golišavim slikama

M. N. (31) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je ženi (38) s kojom je navodno bio u vezi slao preteće poruke preko Fejsbuka, zahtevajući da mu isplati 2.000 evra kako njenoj porodici ne bi poslao njene golišave snimke i fotografije.

Ilustracija, Foto: Pixabay

Policija je uhapsila osumnjičenog nakon što mu je žrtva predala novac u jednom lokalu u Beogradu. – Sumnja se da je M. N. sa ženom bio u tajnoj vezi, tokom koje ju je fotografisao i snimao nagu. Pakao za nju počeo je u martu, kada je M. N. počeo sa ucenama.

 

Slao joj je uznemirujuće poruke, upozoravajući je da će eksplicitne fotografije i snimke proslediti njenoj porodici – objašnjava izvor i dodaje da je žrtva odlučila da sve prijavi policiji. – U dogovoru s policijom ona je zakazala sastanak s bivšim. Sreli su se i ona mu je dala obeležen novac, a po izlasku iz lokala dočekala ga je policija – kaže sagovornik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Kurir / J. R.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Ustavni sud odbacio inicijative za ocenu ustavnosti proglašenja vanrednog stanja

Pet maj 22 , 2020
Ustavni sud odbacio inicijative za ocenu ustavnosti proglašenja vanrednog stanja Ustavni sud je saopštio da je, u predmetima ocene ustavnosti i zakonitosti opštih pravnih akata, odbacio inicijative za pokretanje postupka […]