Poruka jednog sasvim običnog mladića: Odlazite svi koji se 30 godina rotirate bez prestanka na političkoj sceni!

-Rođen sam u vreme Slobe, sankcija, inflacije i ratova, sada živim u vreme njegovih pulena i najboljih učenika! Sloba mi je ukrao detinjstvo koje je trebalo da bude bezbrižno, neke nazovi ”demokrate” su nastavile njegovim putem samo drugim metodama, ovi novi-Radikali u ”nežnijem” ruhu mi kradu sadašnjost i svakim danom me teraju da budem rob sistema.

Poruka jednog sasvim običnog mladića: Odlazite svi koji se 30 godina rotirate bez prestanka na političkoj sceni!
Foto: Privatna arhiva

-SPS, SRS,DS i njegovi derivati,SPO,Naprednjaci…različiti pipci jedne te iste firme koju je formirala nikad rasformirana UDBA. Sve ista lica koja nam 30 godina kroje sudbine. Vidim ovih dana razni ”kvazimudraci” i ”patriote” pljuju po Titu, samo da znate, drugovi, vojska čiji je vrhovni komandant bio ”Stari” bila je na granici sa Albanijom i Italijom! Letovalo se svake godine, po nekada i par puta! A hajde da pitamo koliko sada ljudi u feudima koji su nastali parčanjem Juge mogu da obezbede letovanje za svoju porodicu-ne računam naravno one koji žive u bivšem nam primorju!?

-Moji drugari i ja radimo za po 27 hiljada dinara i jedva uspevamo da plaćamo račune a svakodnevno na TV-u slušam priče kako smo po stopi privrednog rasta prvi u Evropi! Ne možemo da platimo kirije i prehranimo decu dok se vaša deca šepure po najskupljim destinacijama i odmaraju svoje gospodske zadnjice sa našim parama!

Odlazite svi, ako ste nam ukrali detinjstvo i mladost, pustite nas da sami organizujemo ostatke naših ”običnih” života!

David Alija, jedan sasvim običan mladić

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Bojan Milić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Grupa profesora i intelektualaca: U diktaturi nema uslova za izbore

čet maj 7 , 2020
Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV Grupa univerzitetskih profesora i intelektualaca, među kojima su profesor Čedomir Čupić, režiser i pisac Goran Marković, dramski pisac Siniša Kovačević, akademik Dušan Teodorović i drugi, pozvala […]