ZALUDNI POP I JARIĆE KRSTI Borko poručio Aleksandru: 你好 听我说, ne pravi budalu od sebe

PREKO FEJSBUKA DO SLOBODE Borko poručio Aleksandru: 你好 听我说, ne pravi budalu od sebe

PREKO FEJSBUKA DO SLOBODE Borko poručio Aleksandru: 你好 听我说, ne pravi budalu od sebe
Ilustracija, Screenshot

Posle iznenadnog i po mnogima, medicinski teško objašnjivog obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića kineskom narodu i predsedniku Kine, na kineskom jeziku, jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović, izneo je svoju zabrinutost i primedbe na takvo njegovo ponašanje.

Borko Stefanović je, da bi ga predsednik što bolje razumeo, delom na kineskom a delom na srpskom jeziku poručio da, kad bude sledeći put hteo da pravi budalu od sebe, to ne radi ispred državne zastave i iz Predsedništva Srbije.

Obraćanje Borka Stefanovića, koje podseća na beskorisnu raspravu baba preko plota, na društvenim mrežama preneo je Dragan 1 od 519 miliona Đilas, i time pokazao svoju zavist jer nije sposoban da tečno i umilno govori kineski, kao naš svemogući predsednik, protiv koga se Dragan 1 od 519 miliona Đilas muški i krvavo bori lepeći plakate i pišući tvitove.

PREKO FEJSBUKA DO SLOBODE Borko poručio Aleksandru: 你好 听我说, ne pravi budalu od sebe

Šolak, Obradović i Jeremić se po tom pitanju nisu oglašavali ali smo dobili informacije iz njihovog najbližeg okruženja da su sva trojica uzeli najskuplje učitelje kineskog jezika i da intenzivno i svakodnevno pohađaju časove, sve u nadi da će nadmašiti nenadmašivog ili što bi naš narod rekao – prejebati za sada neprejebivog.

Zbog troška koji imaju oko angažovanja učitelja kineskog jezika, opozicioni tabloid “Novine” neće se skoro ponovo štampati, iako su taman bili isplanirali da će delenjem besplatnih novina poštedeti sebe gacanja po blatu po raznim vukojebinama u oblilasku, po njima, ne baš mirisnog srpskog naroda, koji bi trebalo da ubede da bojkotuje izbore.

Pošto oni ne znaju šta će sa sobom od dosade i zbog blagodeti lepog života,

dok k’o zaludni popovi krste jariće,

dok se oni tako lepo zajebavaju i zamlaćuju nebitnim stvarima,

dok čekate žute ljude da piju vodu sa Morave, što reče premudri Aleksandrov politički otac,

da bi zaboravili da vam krči stomak,

da bi zaboravili da nemate ujutru detetu za užinu ni za zimske cipele,

da bi zaboravili da su vas danas zvali iz banke a da će vam sutra šef ili gazda opet zgaziti onu mrvicu dostojanstva što vam je preostala, jer mu se tako može i jer su mu to omogućili ovi gore spomenuti,

uživajte u video uradcima i jednog i drugog džabalebaroša, prevaranta i foliranta,

koji već decenijama žive od vašeg znoja i muke i

zbog kojih ćete uskoro spakovati svoju decu,

poslati ih što dalje od ovih bitangi,

i koje ćete gledati samo preko Skajpa, ako budu hteli da vam se jave,

jer svojim ćutanjem i biranjem ovih bitangi i šarlatana, verovatno  to niste ni zaslužili.

View this post on Instagram

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Novinar.rs/ Miša Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Morales: Vratiću se do sledećeg Božića

uto dec 24 , 2019
Morales: Vratiću se do sledećeg Božića Buenos Ajres — Svrgnuti bolivijski predsednik Evo Morales, koji se nalazi u egzilu u Argentini, kaže da planira da se vrati u Boliviju do […]