SSP-e Zrenjanin traži ostavku predsednika vlade i gradonačelnika  Zrenjanina

SSP-e Zrenjanin traži ostavku predsednika vlade i gradonačelnika  Zrenjanina

Prođe i lako najavljeni 10. jul, dan koji su Zrenjaninci žedno iščekivali i žedni ga dočekali jer prečišćena voda ne poteče kroz cevi.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je 26. juna posetila Zrenjanin i obećala da će do 10. jula Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Obećanje nije ispunjeno. U iole normalnoj državi predsednik vlade bi zbog sramote i nesposobnosti dao ostavku, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde – Zrenjanin.

SSP-e Zrenjanin traži ostavku predsednika vlade i gradonačelnika  Zrenjanina

Foto: SSP

Zrenjaninska vlast je još jednom pokazala neiskrenost, nesposobnost, ali i nezainteresovanost za velike probleme grada. Naime, gradska vlast je na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem otputovala u Mađarsku u Morohalom banju bez obzira na to što su građani ostali i bez prečistača, ali i bez prljave vode „česmuše“ zbog velike havarije na magistralnom vodu zbog koje je ceo grad tokom 24 sata ostao bez vode po velikoj vrućini.

Zrenjaninsku vlast, kao što iznenadi sneg u januaru, tako ih je iznenadila i letnja havarija vodovoda. Vlast mora da zna šta joj je prioritet i mora da bude uz svoje građane kad imaju probleme, ističu u SSP-e Zrenjanin.

SSP-e Zrenjanin traži ostavku predsednika vlade i gradonačelnika  Zrenjanina

Juče je, ponovo, gradonačelnik sa svojim saradnicima posetio postrojenje za prečišćavanje vode i opet dao, najverovatnije netačnu, izjavu kako bi umirio žedne građane – da će čista voda poteći na samom kraju ovog meseca.

Emitovanjem konstantnih neistina lokalna vlast manipuliše građanima. Zahtevamo ostavke svih onih koji su ovaj problem učinili još većim nego što je bio. Među prvima koji treba da daju ostavke jesu predsednica Vlade Ana Brnabić i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zaključuje se u saopštenju SSP-e Zrenjanin.

Prođe i lako najavljeni 10. jul, dan koji su Zrenjaninci žedno iščekivali

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Subotička skupština odbila da povuče odluku o Kišu kao počasnom građaninu

Čet jul 11 , 2019
Subotička skupština odbila da povuče odluku o Kišu kao počasnom građaninu Skupština grada Subotice odbila je predlog dela opozicije da povuku odluku o imenovanju pisca Danila Kiša za počasnog građanina. […]
%d bloggers like this: