Potukli se funkcioneri Vlade Vojvodine, jedan lakše povređen

Potukli se funkcioneri Vlade Vojvodine, jedan lakše povređen

Načelnik u pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu Slobodan Teofanov zadobio je lake telesne povrede u sukobu sa pomoćnikom sekretara Vladislavom Krsmanovićem, koji je iz verbalnog prerastao u fizički, nezvanično saznaju mediji.

Ilustracija, Foto: Novinar, Printscreen

Do incidenta je došlo u utorak, 1. oktobra, kada je Krsmanović u toku svađe zadao udarac Teofanovu. Intervenisala je i policija, a Teofanov je lekarsku pomoć dobio u ambulanti u Banovini.

Resorni sekretar Vuk Radojević potvrdio  je za novosadski portal „021“ da se desio ovaj incident.

– Policija je došla, uradila zapisnik, bilo je i očevidaca sukoba. Ne znam da li je nekih fizičkih povreda zaista bilo, ali je verbalni sukob sigurno postojao. Nadležni organi rade svoj posao i prepuštam njima da urade sve što je u skladu s nadležnostima – rekao je Radojević za ovaj portal.

Prema nezvaničnim informacijama, protiv Krsmanovića neće biti pokrenut postupak, a Teofanov je usmeren da problem rešava putem privatne tužbe. Nije poznat uzrok sukoba dvojice činovnika Pokrajinske vlade.

Izvor: 021, Vesti online

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Muke malog Marka sa srpskim pevaljkama - Maja Nikolić: Volela bih da me oženi

Pet okt 4 , 2019
Muke malog Marka sa srpskim pevaljkama – Maja Nikolić: Volela bih da me oženi Kako sam čuvao Miloševića (2): Marko i lepotice sa estrade Porodica Milošević već decenijama unazad izaziva […]
Muke malog Marka sa srpskim pevaljkama - Maja Nikolić: Volela bih da me oženi
%d bloggers like this: