Vučić stigao u Davos, požalio se na Amerikance i smeštaj

Vučić stigao u Davos, požalio se na Amerikance i smeštaj

Vučić stigao u Davos, požalio se na Amerikance i smeštaj
Instagram/ buducnostsrbijeav

Davos — U švajcarskom zimskom centru Davosu danas počinje godišnji Svetski ekonomski forum na kome će učestvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je, pre početka obavljanja zvaničnih dužnosti na forumu na svom instagram nalogu objavio fotografiju iz gradića Klostersa u Alpima.

“Šestu godinu zaredom borimo se za bolje pozicioniranje Srbije u svetu i dolazak novih investitora u našu Srbiju. Amerikanci zauzeli ceo Davos, mi smo smešteni u Klostersu, dvadesetak kilometara od kongresnog centra”, napisao je predsednik uz fotografiju.

Predsednik Vučić, koji će u Davosu boraviti danas i sutra, prisustvovaće ceremoniji zvaničnog otvaranje Foruma i izlaganju predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, kao i skupu na kojem će se obratiti predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, saopštila je pres služba predsednika.

Na forumu svetskih ekonomskih lidera, predsednik Vučić učestvovaće na sesiji “Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana”.

Planirano je i obraćanje predsednika Vučića na skupu pod nazivom “Generisanje rasta za Centralnu i Istočnu Evropu”.

B92

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Od 1. marta juriš na 1,4 milona slobodnih radnih mesta u Nemačkoj: Ko ima najveće šanse i kakvi su uslovi

Pon jan 20 , 2020
Od 1. marta juriš na 1,4 milona slobodnih radnih mesta u Nemačkoj: Ko ima najveće šanse i kakvi su uslovi Hiljade radnika s područja Balkana s velikim željama i nadama […]