Vučićev stariji sin Danilo zaražen koronavirusom

Foto:Instagram

Sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, zaražen je korona virusom i zbog kliničke slike je hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Vest je objavio predsednik na svom instagram profilu „avučić”.

„Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku”, napisao je predsednik Srbije uz poruku Danilu: „Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!”, prenosi Tanjug.

Vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan preuzeli su brojni elektronski mediji u regionu.

Tako se informacija gotovo istog trenutka pojavila na sajtu Radio televizije Republike Srpske, banjalučkih Nezavisnih novina, sarajevskog portala Klix, hrvatskog Indexa, crnogorskih sajtova „Vijesti” i KdM.

 

Dačić pružio podršku Vučiću i njegovom sinu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je večeras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu koji je oboleo od korona virusa poželeo brzi oporavak.

„ U ovom teškom trenutku Predsednik Republike Srbije i moj prijatelj Aleksandar Vučić i njegova porodica imaju punu podršku i solidarnost moju i moje porodice. Danilo je, poput oca, uvek bio veliki i nepokolebljivi borac i siguran sam da će pobediti ovaj opaki virus. Želim mu brz i uspešan oporavak”, rekao je Dačić za Tanjug.

Izvor: Politika

Bojan Milić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

#VirtuelnaDilizansa

sri apr 8 , 2020
Tako je počelo. Slika, jos jedna slika, slika, platno, frame, slika, frame, frame, film, traka, vrteška, Corna cirkus, slika, platno, konji, štafelaj, fotografija, selfi, foto, ekrani, virtuelni film, diližansa, violina, […]