Šešelj izbacio Natašu Kandić sa promocije knjige o Srebrenici (VIDEO)

Šešelj izbacio Natašu Kandić sa promocije knjige o Srebrenici

BEOGRAD – U zgradi opštine Stari grad pred početak promocije knjige Vojislava Šešelja “U Srebrenici nije bilo genocida” došlo je do incidenta, kada su aktivisti Fonda za humanitarno pravo hteli da podele svoj “Dosije: Zločini nad Hrvatima u Vojvodini”, a Šešelj zatražio od obezbeđenja da ih ukloni iz zgrade.

 

Među njima je bila i bivša direktorka Fonda za Humanitarno pravo Nataša Kandić, koja je obezbeđenje takođe udaljilo iz hola zgrade Opštine stari grad.

Fond za humanitarno pravo postavio je na svoj Tviter nalog video na kojem se vidi dolazak Šešelj u zgradu opštine Stari grad i čuje kako traži od obezbeđenja da ih udalji.

Sama promocija počela je nešto posle 18.00 sati, a o novom trotomnom izdanju Šešeljeve knjige “U Srebrenici nije bilo genocida” govore, između ostalih, profesor Nenad Kecmanović, Nikola Žutić.

Publici će se obratiti, prema najavi, i autor, Vojislav Šešelj.

Tanjug, Novinar.rs

Prodaje se domen ili ceo sajt Novinar.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Zorana pala u zagrljaj uhapšenog pa puštenog državnog sekretara: Meta sam ja!

sri feb 5 , 2020
Zorana pala u zagrljaj uhapšenog pa puštenog državnog sekretara: Meta sam ja! Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i prva potredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović dočekala je danas sekretara njenog ministarstva […]