Policija upala u selo Rakita! Desko svojim životom brani reku! (VIDEO)

2

Policija upala u selo Rakita! Desko svojim životom brani reku! (VIDEO)

Posredstvom Vojvođanske zelene inicijative prosleđene su nam informacije o novom upadu policije u selo Rakita.

U selu Rakita nastavlja se gradnja MHE, uprkos Rešenju Ministarstva zaštite životne sredine da se vade cevi iz korita reke.
Selo je puno policije, tu su kombi za uhapšene i kola hitne pomoći…
Policija upala u selo Rakita! Desko svojim životom brani reku! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva
Redakcija Novinar je uspela da stupi u kontakt sa Desimirom Stojanovim Deskom, predsednikom MZ Rakita, koji je pokušao da se suprotstavi nastavljanju gradnje MHE.
Foto: Privatna arhiva
Policija je pokušala Deska da uhapsi zato što je hteo da ne dozvoli kršenje Zakona i Rešenja Ministarstva zaštite životne sredine.
Desko hapšenje nije dozvolio i popeo se na visoki zid gde se i sad nalazi, i preti da će skočiti sa zida ukoliko se nastaviti izgradnj,a i u koliko ne počnu pregovori sa investitorom o obustavi izgradnje MHE.
Inače za investitora i Desko i svi meštani sela Rakite tvrde da je ohola, drska, korumpirana i bahata osoba koja se neprestano poziva na svoje dobre veze sa političarima iz vladajuće stranke na svim nivoima a koji je po oceni i meštana i branioca Rakite izuzetno loš čovek  sa kojim su pregovori skoro nemogući!
Policija upala u selo Rakita! Desko svojim životom brani reku! (VIDEO)

 

Sa novim informacijama uskoro…

Novinar.rs/ M. A. M.

 

Novinar

2 thoughts on “Policija upala u selo Rakita! Desko svojim životom brani reku! (VIDEO)

  1. Vucicu vidis li citas li.posalji pandure da isprebijaju sopstveni narod i pohapse da bi tvoj bahati SNS-ovac radio sta hoce
    DOKLE VISE SILEDZIJSTVA RAZNIH JUTKI,SIMONOVICA,OVOGA IZ RAKITA,IMA IH PREVISE.

  2. ma nevidi i ne cita on jer njega se to ne tice kao ni korupcija po sudovima kao ni go.na u policiji koja misle da mogu da rade sta hoce da biju svoj narod koji ga placa da ga stiti.. otimaju premestaju jednostavno rade sta hoce. Vucicu daj boze da tebe il tvoje…… za sva nedela i dela koja si uradio za svoj napaceni narod i sve pare da das na ……. a za to ne znas a da nas krades sa svojim iseljiteljima to znas. da ljudima slepim i bolesnim otimas kuce i stanove za svoje ljude. ko to radi, samo onaj koji je go.no u dusi, i zato se ne ljutite kad vam neko kaze da ste go.na jer to i jesi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Aleksandra Jerkov: Opozicija mora pronaći drugi način da ispuni očekivanja građana

sri maj 29 , 2019
Aleksandra Jerkov: Opozicija mora pronaći drugi način da ispuni očekivanja građana Potpredsednica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov ocenila je da opozicija posle 8. juna, za kada su najavljeni protesti širom Srbije, […]
Jerkov: Nije dovoljno lepiti plakate i sedeti u kafićima