Koja se probudio iz kome

Frontmen grupe „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja probudio se iz kome, nakon što je pre nekoliko dana primljen je u bolnicu zbog moždanog udara.

Vest je na Tviteru potvrdio novinar Galeb Nikačević: „Probudio se Koja iz kome pre nekoliko dana i polako se oporavlja“.

Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ 58-godišnji Dušan Kojić Koja doživeo je moždani udar u Velikoj Britaniji i hitno je u jednu tamošnju bolnicu, a lekari su ga uveli u indukovanu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Kojić je prisutan na muzičkoj sceni četiri decenije, najpre sa grupom „Šarlo akrobata“, a zatim u grupi „Disciplina kičme“ koju je osnovao 1981. godine.

Poznat je kao autor hitova Tata i mama, Ja imam šarene oči, Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade, Da li ti znaš za neki drugi ritam, Buka u modi, a komponovao je muziku za film Kako je propao rokenrol.

Poslednji studijski album, Opet, Kojina „Disciplina kičme“ objavila je 2016. godine.

RTS

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Da li je zaista ulje kanabisa toliko korisno

Pon avg 5 , 2019
Da li je zaista ulje kanabisa toliko korisno Procenjuje se da u Velikoj Britaniji postoji četvrt miliona redovnih korisnika, koji se služe CBD-om da, između ostalog, poboljšaju opšte zdravlje, smanje […]