Koja se probudio iz kome

Frontmen grupe „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja probudio se iz kome, nakon što je pre nekoliko dana primljen je u bolnicu zbog moždanog udara.

Vest je na Tviteru potvrdio novinar Galeb Nikačević: „Probudio se Koja iz kome pre nekoliko dana i polako se oporavlja“.

Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ 58-godišnji Dušan Kojić Koja doživeo je moždani udar u Velikoj Britaniji i hitno je u jednu tamošnju bolnicu, a lekari su ga uveli u indukovanu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Kojić je prisutan na muzičkoj sceni četiri decenije, najpre sa grupom „Šarlo akrobata“, a zatim u grupi „Disciplina kičme“ koju je osnovao 1981. godine.

Poznat je kao autor hitova Tata i mama, Ja imam šarene oči, Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade, Da li ti znaš za neki drugi ritam, Buka u modi, a komponovao je muziku za film Kako je propao rokenrol.

Poslednji studijski album, Opet, Kojina „Disciplina kičme“ objavila je 2016. godine.

RTS

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Da li je zaista ulje kanabisa toliko korisno

pon avg 5 , 2019
Da li je zaista ulje kanabisa toliko korisno Procenjuje se da u Velikoj Britaniji postoji četvrt miliona redovnih korisnika, koji se služe CBD-om da, između ostalog, poboljšaju opšte zdravlje, smanje […]