Đorđe Balašević preživeo infarkt

Đorđe Balašević preživeo infarkt

Pevač Đorđe Balašević preživeo je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je danas agencija Beta. “Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući”, rekli su u Institutu.

Screenshot

Balašević je operisan danas prepodne, a kako je rečeno nezvanično za N1, njegovo stanje je stabilno, pa bi u idealnim uslovima, za pet do šest dana mogao da bude pušten na kućno lečenje.

Balašević je trebalo večeras da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert…Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže”, objavila je pevačeva kćerka Beba Balašević.

Đorđe Balašević preživeo infarkt

Dodala je da “život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… , a zdravlje je u svakom slučaju najvažnije”.

“Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…”, poručila je Beba Balašević.

Izvor: N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

RASPRODAJA DOK TRAJU ZALIHE: Vlast prodaje kasarne, skladišta, komande... Ukupno 22 objekta

pet nov 15 , 2019
RASPRODAJA DOK TRAJU ZALIHE: Vlast prodaje kasarne, skladišta, komande… Ukupno 22 objekta Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske. Naskuplji je Carina u […]