TENISERKINA MAJKA UMEŠALA PRSTE, PA JE NAGOVARALA DA RASKINE SA DEČKOM: Jelena, ostavi tog golju!

Jelena Janković i njen partner, doktor Branko Barać, uskoro će postati roditelji devojčice, zbog čega su neizmerno srećni. Bivša teniserka zadovoljna je i ispunjena, jer pored toga što čeka bebu, pronašla je i muškarca za ceo život sa kojim živi svoj san. Međutim, nije uvek bilo tako. Malo je poznato, tvrde izvori bliski Jankovićima, da se Jelenina majka često mešala u njene ljubavne veze i da je zbog toga prekinula vezu s muškarcem iz Pančeva s kojim je planirala budućnost.

Naša najpoznatija teniserka veoma je bliska sa svojom porodicom, posebno sa majkom Snežanom, čije mišljenje jako ceni i uvažava, šta god da je u pitanju. Jelenu je mama savetovala kako da vodi karijeru, kako da se ponaša u javnosti, šta treba da podeli s medijima, a šta ne, i to joj je uvek dobro išlo. Ipak, Snežana se, prema rečima našeg izvora bliskog teniserki, pitala i mešala i za mnoge druge segmente ćerkinog života. Ona je Jeleni uvek sugerisala s kim bi trebalo da se druži, ko nije dobar prijatelj za nju, ko joj želi dobro, a ko ne, s kim bi u javnosti trebalo da se pojavljuje… Pored toga, ona se mešala i u ćerkin ljubavni život, te ju je savetovala ko je dobar, ako loš muškarac za nju. Posebno joj je bilo važno da čovek s kojim se zabavlja i s kojim planira budućnost može da joj parira finansijski.

Pre nepunih pet godina Jelena je, kaže naš izvor, bila u vezi s jednim dečkom iz Pančeva, s kojim je bila veoma srećna. Njih dvoje su bili baš zaljubljeni, lepo su se slagali, planirali su zajedničku budućnost. Tada je i nastao problem, jer se starijoj Jankovićki nije dopala ta ideja. Razlog za to je što dotični mladić nije bio bogat i radio je “prosečan” posao.

Izvor: Kurir

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Umro i drugi kandidat za gradonačelnika Travnika

Uto dec 1 , 2020
TRAVNIK – Elvedin Kanafija, kandidat za gradonačelnika Travnika iz Saveza za bolju budućnost na proteklim lokalnim izborima u BiH, umro je danas u 54. godini. Kanafija je umro u Travniku […]