MILO VIĐEN U HERCEG NOVOM! Dok ugostitelji strepe za sezonu on ispijao viski od 6.000 evra!

Foto: Printskrin Youtube/Predsednik Crne Gore

Nekoliko dana dana pred lokalne izbore u Herceg Novom, u ovom gradu se pojavio i predsednik Demokratske partije socijalista i predsednik Crne Gore, Milo Đukanović

On je, zajedno bivšim ministrom poljoprivrede, Petrom Ivanovićem, kao i bivšim ministrom sporta Nikolom Janovićem, ali i pripadnicima obezbeđenja, prošetao šetališem na gradskom pristaništu Škver. Ovo je tek drugi put da je Đukanović “sišao među građane”.

Međutim, kasno se Đukanović setio svog naroda od koga se odavno otuđio i čije probleme više ne može ni da razume. Njegova realnost u kojoj već godinama živi je daleko od Crne Gore i daleko od njenog običnog građanina. Realnost predsednika Đukanovića je na egzotičnim destinacijama na jednoj od kojih je pre manje od mesec dana potrošio 27.000 dirhama (oko 6.500 evra) samo na ispijanje Makalan viskija u VIP klubu za specijalne goste. Godišnja članarina kojom se dobija samo prilika da se uđe u ovakve klubove košta 30.000 dirhama (preko 7.000 evra).

Bilo da je to Arts klub ili Klap ili restoran Kipriani, to su mesta gde je predsedniku Crne Gore komforno i gde je svoj na svome.

I dalje uverava svoje biznis partnere da će se povratiti i ponovo zauzdati celu Crnu Goru, te obezbediti “stabilnost” za njihove poslovne kombinacije. I dalje, naravno, obećava crnogorske pasoše belosvetskim biznismenima ovakvog i onakvog profila.

Izjavljuje predsednik Đukanović nedavno da prepoznaje izvesne “demokratske kapacitete” u Demokratama i građanskom pokretu URA slično kako ih je svojevremeno prepoznao kod Darka Pejovića i Pozitivne Crne Gore, pa postade Pejović ambasador u Kini. Da li će i oni kod predsednika Đukanovića prepoznati “demokratske kapacitete”, kako sugerišu izvesni centri moći, vreme će pokazati.

Očekuje predsednik Đukanović pismo sa one strane Atlantika koje menja sve, i koje kazuje da je ponovo baš on taj za Crnu Goru. Nada poslednja umire.

Realnost hercegnovske rivijere je potpuno drugačija. Ugostitelji sa strepnjom iščekuju predstojeću sezonu i nadaju se da će uspeti da je prežive i skrpe kraj sa krajem. Neće svojim gostima nuditi Makalan viski od 6.500 evra, već možda i bolju domaću lozovu rakiju koja košta nekoliko evra. Iščekuju most do Lepetana koji bi zaklonio pogled restoranu “Verige”, ali i stopirao višemilionski biznis sa trajektima.

Izvor: Informer

Novinar

Vaš komentar

Next Post

Vučić: Obećavam, pohapsićemo mafijašku bandu iz fudbala

Sre maj 5 , 2021
BEOGRAD – Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je danas, povodom malverzacija u domaćem fudbalu, da će svi koji rade protivzakonito biti uhapšeni. „Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta […]
%d bloggers like this: