Savez za Srbiju: Potpuno smo jedinstveni u bojkotu Vučićevih lažnih izbora

Savez za Srbiju: Potpuno smo jedinstveni u bojkotu Vučićevoj lažnih izbora

Đilas: Savez za Srbiju neće učestvovati na preostala dva okrugla stola. Produbljivanje političke krize je odgovornost isključivo Aleksandra Vučića
Foto: Fejsbuk/ Dragan Đilas

Savez za Srbiju je saopštio da je “potpuno jedinstven” u odluci o najavljenom bojkotu “Vučićevih lažnih” izbora i u “borbi za temeljnu promenu sistema” u Srbiji.

Navodi se da su sve članice SzS saglasne sa stavom da se ubuduće “ne reaguju na istupe pojedinaca koji uprkos odlukama organa svojih organizacija narušavaju jedinstveni stav o bojkotu izbora”.

“Intenziviraćemo kampanju bojkota sa svim građanima, udruženjima i političkim organizacijama širom Srbije”, najavljeno je u saopštenju.

Dodaje se da bi zloupotreba naziva “Jedan od pet miliona” pri izlasku na “Vučićeve izbore”, kao i izlazak na takve izbore nekih potpisnika bili “grubo kršenje Sporazuma s narodom i gaženje građanskog bunta koji je doveo do ujedinjenja opozicije i izvesnosti pada režima Aleksandra Vučića”.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

 

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Muškarac izvršio samoubistvo na stepenicama Doma Narodne skupštine

Čet jan 23 , 2020
Muškarac izvršio samoubistvo na stepenicama Doma Narodne skupštine Jedna osoba izvršila je večeras samoubistvo na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, prenose beogradski mediji. Kako se navodi, na mestu događaja su […]