Jeremić: Trouglu Đukanović – Vučić – Beba Popović pomrsio je konce nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve

1

Jeremić: Trouglu Đukanović – Vučić – Beba Popović pomrsio je konce nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve

Jeremić: Trouglu Đukanović - Vučić - Beba Popović pomrsio je konce nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve
Ilustracija

Većina ljudi u Srbiji i dalje nije čula ni za jednu od afera vlasti, poput “Krušika” ili “Jovanjica”, jer je režimska propaganda, naročito na televizijama s nacionalnim frekvencijama, brutalnija nego ikad, ocenio je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

“I zato je, između ostalog, bojkot izbora blagotvoran – činjenica da više neće biti opozicije u institucijama se neće moći sakriti, ni od domaće ni od svetske javnosti”, istakao je Jeremić u intervjuu za Danas.

On je ocenio da je slučaj “Jovanjica” skandal tolikih razmera da ga je apsolutno nemoguće zataškati, “a najšokantnije informacije još nisu dospele do javnosti”.

“Na osnovu temeljne istrage u slučajevima poput “Jovanjice” u budućnosti će biti razmontirana SNS hobotnica u državnim institucijama, poput BIA. Kako će trenutno partijsko rukovodstvo te kuće objasniti to što su za zvaničnog “sponzora” imali firmu koja im je pred nosom gajila marihuanu?”, zapitao je Jeremić.

Jeremić: Trouglu Đukanović - Vučić - Beba Popović pomrsio je konce nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve
Screenshot

Govoreći o najavi, pa o odustajanju predsednika Srbije da na Badnji dan bude u Crnoj Gori, Jeremić je ukazao da, ko god da je gledao njegovo izobličeno lice na konferenciji za štampu, mogao je da shvati da je postojao plan da se politički profitira na buđenju naroda u Crnoj Gori i da je on propao.

“Taj plan je skovan u uigranom trouglu Đukanović – Vučić – Beba Popović, no konce im je pomrsio nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve. Da je otišao na sever Crne Gore, Vučić bi bio izviždan i najuren, a onda bi isto krenulo da mu se događa i u Srbiji”, ocenio je Jeremić.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

One thought on “Jeremić: Trouglu Đukanović – Vučić – Beba Popović pomrsio je konce nepotkupljivi deo Srpske pravoslavne crkve

Vaš komentar

Next Post

Stefanović: Za jednog novozaposlenog država daje 73.000 evra! Koje su granice ludila u subvencionisanju stranih investitora?

Sre jan 8 , 2020
Stefanović: Za jednog novozaposlenog država daje 73.000 evra! Koje su granice ludila u subvencionisanju stranih investitora? Ugovorom koji je nedavno zaključila sa fabrikom Rauch, Vlada Srbije nastavila je svoju politiku […]
%d bloggers like this: