ČEKAMO ZAKON, JER GA POŠTUJEMO!

“Za sve one koji sebe smatraju demokratama podsetio bi ih na princip po kome demokratija funkcioniše, a to je glas običnog čoveka, glasača kad su u pitanju izbori ili člana neke organizacije ako se izbori održavaju u okviru same organizacije.

Screenshot
Novo rukovodstvo Demokratske stranke je izabrano glasovima 2500 članova, neposrednim izborima. Direktnom demokratijom! Legitimnost imamo, a upisom dobijamo i legalnost! Zato i čekamo ZAKON, jer ga poštujemo!
Ni jedna politička partija, ni u opoziciji ni na poziciji, ne može odlučivati o našem političkom opstanku i ispunjenju naše političke misije. O tome će odlučivati jedino članovi Demokratske stranke i građani.
Svedoci smo koliko se politika udaljila od običnog čoveka – glasača. On se više ništa ni ne pita. Mi ćemo to promeniti!” – Objavio je danas Branislav Lečić na svom fejsbuk profilu.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

AH, TA NADREALNA AMERIKA...

Čet nov 12 , 2020
Svedočimo stvaranju jednog novog poretka u kome nam Veliki Brat daje  primer koji postavlja nove standarde i umesto istine i pravde postavlja laž i nepravdu na pijedastal. Piše: Boban Jovanović […]
%d bloggers like this: