De Niro, Al Paćino i Džo Peši u Skorsezeovom filmu “The Irishman” (VIDEO)

De Niro, Al Paćino i Džo Peši u Skorsezeovom filmu “The Irishman”

Netfliks je objavio prvi trejler za dugo očekivani film Martina Skorsezea nazvan “The Irishman”, u kojem glume Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Legendarni reditelj je film najavljivao još 2010. godine kada je rekao da će se ponovo udružiti sa De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Čarlsa Brenta “I Heard You Paint Houses”.

To se još nije dogodilo, uz ostalo i zbog novca koji je bilo potrebno uložiti da bi se digitalno podmladili glumci, prenosi Eskvajer. Skorseze je uz pomoć Netfliksa konačno realizovao svoju ideju.

Frenk Širen, koga glumi De Niro, obavlja prljave poslove za mafiju i, po svemu sudeći, učestvuje u ubistvu Džimija Hofe, kojeg glumi Al Paćino. Kroz čitav trejler se smenjuju scene ubistava koje je Širen obavljao za mafiju.

Osim tri najveća mafijaša na filmskom platnu, De Nira, Paćina i Pešija, u filmu “The Irishman” glume još Bobi Kanavale, Ana Pakvin, Rej Romano i Džesi Plemons.

Izvor: B92

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Ko je Hamza - sin Osame bin Ladena ubijen u bombardovanju

pet avg 2 , 2019
Ko je Hamza – sin Osame bin Ladena ubijen u bombardovanju Biografija mu je velika nepoznanica, američki zvaničnici nemaju prezicne podatke ni o tome koliko ima godina. Detalji o vremenu […]
Ko je Hamza - sin Osame bin Ladena ubijen u bombardovanju

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds