“Beogradskom sindikatu” zabranjen ulazak u Crnu Goru

“Beogradskom sindikatu” zabranjen ulazak u Crnu Goru

"Beogradskom sindikatu" zabranjen ulazak u Crnu Goru

Članovima grupe “Beogradski sindikat” danas zabranjen je ulazak u Crnu Goru. Popularni beogradski bend je vraćen sa graničnog prelaza Dobrakovo, iako je u nedelju trebalo da učestvuje u litiji i nastupi pred građanima Podgorice, piše Blic.

– Upravo smo vraćen sa graničnog prelaza sa Crnom Gorom gde nam je zabranjen ulaz bez ikakvog objašenjena i pismenog obrazloženja. Trebalo je sutra da nastupimo na poziv Mitropolije crnpogorsko-primorske u Podgorici, ali nažalost u tome smo sprečeni – rekao je Feđa Dimović.

On je dodao da je jedan član benda deportovan sa aerodroma u Podgorici zbog nacionalne bezbednosti.

“Beogradski sindikat” je pre sedam dana objavio pesmu “Sviće zora”, inspirisanu protestima u Crnoj Gori povodom usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

"Beogradskom sindikatu" zabranjen ulazak u Crnu Goru
Screenshot

Sindikat je na svom YouTube kanalu napisao da je ona snimljena “u znak zahvalnost braći i sestrama iz Crne Gore”, a pesma je postala nezvanična himna litija u ovoj zemlji.

Prodaje se sajt Novinar.rs!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Poznavajući svoju stranku, znala je Čomićeva da tu pameti nema ili igra coce Maje i Goce

Sub feb 22 , 2020
Poznavajući svoju stranku, znala je Čomićeva da tu pameti nema ili igra coce Maje i Goce IGRA COCE MAJE I GOCE Obe su iz Novoga Sada, generacijski bliske, tako da […]