SZP: Zbog podrške krivičnoj prijavi protiv 500 političara, mediji kompromituju i kaljaju ugled sindikata

Povodom teksta objavljenog u “Blicu” a koji je Novinar.rs preneo pod naslovom “Sa značkom policijskog sindikata, sin surčinskog kriminalca i brat trostrukog ubice se vozika po Beogradu”, Sindikat Zaposlenih policije je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti

SZP: Zbog podrške krivičnoj prijavi protiv 500 političara, mediji kompromituju i kaljaju ugled sindikata

Povodom pisanja novina „ Blic “ od dana 09.12.2019.godine gde se pominje Sindikat Zaposlenih Policije, Sindikat navodi:

Dana 09.12.2019.godine dnevne novine „ Blic “ su u tekstu objavile da je kod Gvozdena Jovanovića sina surčinskog kriminalca, policija pronašla legitimaciju počasnog člana Sindikata Zaposlenih Policije na ime Gvozdena Jovanovića.
Navodimo da svako građansko lice može biti počasni član sindikata policije pod uslovom da se protiv njega ne vodi krivični postupak ili je krivično odgovarao, što je pravilo u svim sindikatima policije koji imaju legitimacije počasnih članova.

Sindikat Zaposlenih Policije početkom 2016.godine izdao je legitimaciju počasnog člana Gvozdenu Jovanoviću na njegovo ime i prezime uz dokaz da nije krivično gonjen i da se protiv njega ne vodi krivični postupak, kako za istog kroz evidencije nadležnih sudova nije bilo evidencije da se protiv istog vodi krivični postupak i da je krivično gonjen, Sindikat Zaposlenih Policije postupio po zakonu i pravilniku sindikata i nije bio u obavezi da proverava članove porodice što je praksa i u svim sindikatima policije koji imaju svoje legitimacije sindikata.

Sindikat Zaposlenih Policije navodi da je pisanje „ Blica “ pozadina bila ne da se predoči javnosti da Gvozden Jovanović poseduje legitimaciju počasnog člana našeg sindikata iako isti nije izvršio nikakvu zloupotrebu sa legitimacijom niti je izvršio bilo kakvo krivično delo već je bio cilj kompromitacija Sindikata Zaposlenih Policije iz razloga.

-Što je Sindikat Zaposlenih Policije uzeo učešće i aktivno se uključio u podršku krivičnoj prijavi koju je podneo Pokret Dostojni Srbije protiv 500 političara pozicije i opozicije jer su isti u periodu od 2012.godine do 2018.godine dolazili na vlast i ušli u skupštinu na osnovu 1764000 nepostojećih ( preminulih ) glasača i 300000 naših državljana koji žive van Srbije, procesuiranjem istih sve vlade se proglašavaju nelegitimne i svi sporazumi i zakoni štetni po Srbiju i narod se proglašavaju ništavni, među kojima su Briselski sporazum, Marakeški vezano za dolazak migranata, IPAP i SOFA vezano za nato trupe, kao i podnošenje više krivičnih prijava protiv političara pozicije i opozicije od strane Sindikata Zaposlenih Policije.

Sindikat Zaposlenih Policije protiv svih medija kojima je bio cilj kompromitacija i kaljanja ugleda sindikata podneti odgovarajuće prijave nadležnim sudovima.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE

POSLEDNJE OBJAVLJENO

 

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Na ovom mestu satovi ne funkcionišu, kompasi ne pokazuju sever, a radio uređaji oglašavaju samo tišinu (VIDEO)

Uto dec 10 , 2019
Na ovom mestu satovi ne funkcionišu, kompasi ne pokazuju sever, a radio uređaji oglašavaju samo tišinu (VIDEO) Područje koje se nalazi na 27. severnoj paraleli spaja vrlo značajna i poznata […]
Na ovom mestu satovi ne funkcionišu, kompasi ne pokazuju sever, a radio uređaji oglašavaju samo tišinu (VIDEO)
%d bloggers like this: