Seks igračka iz 19. veka na aukciji dostigla neverovatnu cenu (+18)

Seks igračka iz 19. veka na aukciji dostigla neverovatnu cenu

Seks-igračke i danas su svojevrsna tabu-tema u konzervativnim sredinama, ali jedna koja datira još iz 19. veka ovih dana prodata je na aukciji u Irskoj, i to za neverovatnih 3.200 evra.

Stručnjaci su procenili da je dildo, za koji se veruje da je bio u vlasništvu bogate englesko-irske porodice, napravljen od slonovače, i to najverovatnije u Kini.

– Verujemo da je ovaj unikat iz viktorijanskoga doba bio jedan od najoriginalnijih darova koji je ijedna žena tada mogla dobiti od supruga – izjavio je Dejmijen Metjuz, vlasnik aukcijske kuće koja je organizovala prodaju seks-igračke u irskom okrugu Mit.

Iako je početna cena dilda bila između 500 i 800 evra, u samo četiri minuta vrednost mu je dosegla konačnih 3.200 evra – toliko je za unikat izdvojio anonimni američki kolekcionar.

Seks igračka iz 19. veka na aukciji dostigla neverovatnu cenu

Foto: giginews.tumblr.com

Metjuz kaže da mu se javilo stotinak potencijalnih kupaca iz čak 40 zemalja.

– Bilo je tu vlasnika muzeja, seks-šopova, domaćica, lekara… Ma zavladala je opšta ludnica! Jedan gospodin čak je lično doputovao iz Čilea u Irsku da bi rezervisao dildo. Na kraju su se za unikat borili vlasnik erotskog muzeja iz Los Anđelesa i dotični Amerikanac, koji je i pobedio i postao novi ponosni vlasnik igračke – rekao je Metjuz, piše „The Irish Times“.

Izvor: Vesti-online

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Plenković razgovarao sa Pupovcem: Vlada osudila sve incidente

Pet avg 30 , 2019
Zagreb — Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da je razgovarao s predsednikom Srpske demokratske samostalne stranke Miloradom Pupovcem. Oni su razgovarali zbog poslednjih napada na pripadnike srpske […]
Plenković: Nema dileme, velikosrpska agresija na Hrvatsku se desila
%d bloggers like this: