Vučić: O terminu izbora ću se dogovoriti sa političarima koji su najavili izlazak na izbore

FoNet/Aleksandar Levajković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se o terminu održavanja izbora dogovoriti sa političarima koji su najavili da će na njima učestvovati.

Vučić je za TV Prva rekao da se od početka pandemije korona virusa nije bavio stranačkim pitanjima i da ga to sada ne zanima.

Govoreći o optužbama da pandemiju koristi za političku kampanju, Vučić je kazao ne zna o čemu je reč i dodao da je obišao samo Novi Pazar i Niš.

„Gde god da sam se pojavio, uvek je bilo isto. Mnogi su očekivali, kako su objavljivali u tabloidima, da korona odnese i mene. Stvarno time ne mogu da se bavim“, dodao je on.

Komentarišući kritike novinarskih udruženja zbog odluke da konferencijama za medije o korona virusu više ne prisustvuju novinari, već da se pitanja šalju elektronskom poštom, Vučić je rekao da je to odluka struke, a da će biti ukinuta kada intenzitet zaraze bude u opadanju.

Odgovarajući na pitanje da li će medicinskim radnicima zaposlenim u vreme pandemije biti produženi ugovori o radu nakon pandemije, Vučić je kazao da su se dobro pokazali i da će najvećem broju njih ugovori biti produženi.

Izvor: Danas

 

Novinar

Vaš komentar

Next Post

Tadić za Tagesšpigl: Pod plaštom epidemije u Srbiji opasnost od ugrožavanja demokratije i puta ka EU

Ned apr 12 , 2020
Foto: FoNet/ Ognjen Stevanovic Bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić je u intervjuu za nemački list „Tagesšpigl“ rekao da je „vlast u Srbiji prvo pravila šale […]
%d bloggers like this: