Mačka preživela pranje u veš mašini (VIDEO)

Mačka preživela pranje u veš mašini

Znatiželjna kao i uvek, mačka mora svuda da zaviri. Ali slučaj znatiželje mačora Feliksa iz Minesote iznenadio je sve.

Naime, ovaj jednogodišnji mačor ušao je u bubanj veš-mašine svoje vlasnice Stefani Kerol i preživio 35-minutno pranje.

Stefani se na trenutak okrenula i nije primetila kada se Feliks ušunjao u bubanj. Iako uglavnom proverava bubanj pre uključivanja mašine za pranje veša, ovog puta to nije uradila.

“Imam tri mačke i nijedna nikada nije ulazila u bubanj mašine za pranje ili sušenje veša. Međutim, čula sam da se to događa i uvek sam proveravala bubanj. Ovog puta nisam i šokirala sam se kada sam ga videla. Nakon što je mašina za pranje veša završila, Felix je bio skroz mokar, preplašen, zbunjen, jedva je disao i imao je modrice po celom telu”, rekla je Stefani.

Mačka preživela pranje u veš mašini

Feliksa su odmah odveli kod veterinara. Bio je u kritičnom stanju, ali na svu sreću njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo.

“Imao je nizak krvni pritisak, nizak broj otkucaja srca, nizak nivo kiseonika, nisku temperaturu, modrice i hemijske opekotine rožnjače koje su uzrokovale slepilo. Na svu sreću, sada je bolje. Njegovi otkucaji srca vratili su se u normalu i već se mazi sa veterinarima i nama. Čak se i okupao”, ispričala je Stefanina ćerka Aša.

Izvor: B92

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Sprečen državni udar u Venecueli

čet jun 27 , 2019
Sprečen državni udar u Venecueli Karakas — Vlasti venecuele su sprečile novi pokušaj državnog udara, saopštio je ministar informisanja Horhe Rodrigez. “Imamo video zapis koji je dokaz da su novac […]
Sprečen državni udar u Venecueli

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds