Ruža i Milica: Bojkotujemo bojkot!

Ruža i Milica: Bojkotujemo bojkot!

Bojkotujemo bojkot!

Predsednica novoformirane stranke “Ko nije za sebe, nije ni za sebe” Ruža Helać, danas se iz centra Srbije, iz Jagodine, obratila javnosti.

Ruža i Milica: Bojkotujemo bojkot!
Screenshot

Između ostalog, ona je okupljenoj nepreglednoj masi građana saopštila da je pre samo nekoliko minuta njoj i Milici Alavanji, čekajući da odnekud sine Palmina ćelava pametna glava, sinula ideja da bojkotuju bojkot.

Najvu kampanje bojkota bojkota i Ružino izlaganje, skoro je bolje i od samog nenadmašnog Marka Đurića, pozdravila i šefica Kancelarije za Kovilovo i Melence Milica Alavanja, što možete pogledati u videu ispod teksta.

Screenshot

Ruža i Milica: Bojkotujemo bojkot!

Inače iz poverljivih izvora saznajemo da je Dragan Marković Palma, čuvši da ove dve dame dolaze u njegovu parohiju i uplašen za njegovu političku budućnost, zbrisao za Beograd na konsultacije kod koalicionog partnera Ivice Dačića.

 

Boravak u Beograd iskoristiće i da poseti patrijarha Irineja ali samo ako mu saradnici patrijarha obećaju da mu neće biti uvaljen niti jedan orden, jer se mučeni Palma već mnogo istrošio oko zimnice, drva nije kupio a zima je pred vratima.

 

M. Milovanović

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Vučić: Izmislili su priču o trovanju kovertama, cilj je uništenje Srpske liste

pon okt 14 , 2019
Vučić: Izmislili su priču o trovanju kovertama, cilj je uništenje Srpske liste Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma zabrinut zbog razvoja situacije na Kosovu i Metohiji […]
Vučić: Istorijska pobeda Srpske liste – osvojeno svih deset poslaničkih mandata

Klikom na reklamu donirate rad sajta Novinar.rs. Hvala.

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds