AKI JE JUČE HTEO POSETITI MAJKU U SKOPLJU, JAVIO SE PRIJATELJU

  Juče ujutro Aki Rahimovski planirao je put u Makedoniju i posjet majci, te se čuo telefonom s prijateljem Zdravko Sitnovskim u Skoplju i dogovarao da ga ovaj dočeka na aerodromu u Makedoniji.

Zdravko Sitnovski-Sitna i Aki Rahimovski

Nekoliko minuta prije smrti Rahimovski je zvao i u Zagreb poznatog klavijaturista nekadašnje grupe Time Tihomira Popa Asanovića s kojim je u stalnom kontaktu, ali Asanović nije imao mobitel pored sebe i tek kasnije vidio je propušten poziv prijatelja kojeg poznaje još od sredine sedamdesetih godina s ljubljanskog Boom festivala, gdje su se i upoznali. Tužna vijest i njega je šokirala jer je s prijateljem imao puno lijepih planova. Podsjetimo, pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini u Sloveniji. Tužnu vijest potvrdili su članovi grupe na službenoj Facebook stranici. – Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski – stoji u objavi uz stihove “Za malo nježnosti na sve ću pristati, za malo nježnosti da mogu zaspati” Aleksandar Rahimovski, poznatiji pod nadimkom Aki, rođen je u Nišu 5. lipnja.1955. godine, a proslavio se kao frontmen popularne grupe Parni valjak s kojom je nastupao više od 30 godina. Nakon raspada, 2009. godine, bend se ponovo okupio i objavio povratnički album.

Novinar.rs -vecernji.hr

Urednik

Vaš komentar

Next Post

IFIMES:Bosna i Hercegovina 2022: Od "non-papera" do puzajućeg rata

Ned jan 23 , 2022
Međunarodni institut za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES[1]) iz Ljubljane, redovno analizira događanja na Bliskom istoku, Balkanu i po svijetu. IFIMES je povodom aktualnih događanja u Bosni i Hercegovini i […]
BiH u blokadi: Zemlja tone u političku krizu
%d bloggers like this: