Đukanović optužio dete od 14 godina da ruši Vučića i stavio mu metu na čelo!

2

Đukanović optužio dete od 14 godina da ruši Vučića i stavio mu metu na čelo!

Vladimira Đukanovića, visokog funkcionera Srpske napredne stranke, većina vas dobro poznaje.

Među građanima Srbije je poznat kao moler iz treće smene, a i poznat je još po izjavama koje bi trebalo da zabrinu radnike u zdravstvu ili bar radnike u veterini.

Kakvo nam je zdravstvo, takva nam je i veterina, pa Đukanović i dalje može da priča šta god mu padne na pamet i da napada svakog ko kvari idiličnu sliku napredne Srbije ili lik i delo njegovog gurua, poslodavca i, za sada još uvek ne, prepodobnog Aleksandra Vučića.

Ovoga puta Vladimir, poznat i kao Đuka (slede imena bezbroj što domaćih što divljih životinja kojima mu fanovi tepaju) se okomio na osnovce koji protestuju zbog brljotina oko polaganja male mature.

To što su to deca od 14 godina, nije smetalo Đuki da jednog od njih prozove imenom i prezimenom i da mu time stavi metu na čelo, a dobro znamo u kakvoj državi živimo i kako prolaze oni koji se označe kao neprijatelji Aleksandra Vučića i SNS.

Đukanović optužio dete od 14 godina da ruši Vučića i stavio mu metu na čelo!

Inače, Đukanović se predstavlja i kao pravnik i advokat i siguran sam da je svestan krivičnih dela koje čini.

To što reklamira svoju advokatsku kancelariju na društvenim mrežama, a što je zakonom zabranjeno, samo je jedna od sitnica koja će biti zabeležena u gomili beščašća, bahatosti i lopovluku za koje će im se jednog dana, ma koliko oni ne verovali u to, ipak suditi.

M. Milovanović

Novinar

2 thoughts on “Đukanović optužio dete od 14 godina da ruši Vučića i stavio mu metu na čelo!

  1. Патократија – владавина психопата не може без дефекташа,наша иде на ,,IQ -“психопате као што је тај Ђука: познат и као ,,Бизон”!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Tužilaštvo Venecuele: Gvaido povezan s krivičnim delima

sri jun 19 , 2019
Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne korupcijske šeme, povezane s njegovim pozivom vojsci da otkaže poslušnost socijalističkom predsedniku Nikolasu […]
Tužilaštvo Venecuele: Gvaido povezan s krivičnim delima

Klikom na reklamu donirate rad sajta Novinar.rs. Hvala.

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds