EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira

EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira

MLAĆENjE PRAZNE EU SLAME I DžEJDRENKA DžOKS

“Sto puta sam dobila želju da ga udarim nogom u dupe, ali neću da Nebojši Stefanoviću razbijem naočare –J.J.”

EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira
Autor teksta Danko B. Marin na saveznom takmičenju “TITO REVOLUCIJA MIR” u Čipuljićima. Ime drugarice sa plavom kosom nepoznato redakciji.

,,Zabavnik“ kuće ,,Politika“ nas je zabavljao pri kraju samoupravne (h)ere slučajem i namerom neke Ljubice – želela je da promeni ime u ,,Lubika“: dolaze Amerikanci (stranci), moraju njeno ime da čitaju bez greške i Ljubica bi da se pripremi!

Žena dresirana titoističkim atlantizmom ne želi čekati predviđenu poželjnost, ufurava odmah u glavni tok: ups ,,SORRY“ovaj-onaj STREJTING u MEJNSTRIMOVANjE da ODDžOBUJE dok je TAJM und & CAJT BUJRUM MAŠALAH!

JugoslAvistički&jugoslOvistički ,,SWEAT DREAMS ARE MADE OF TITO“ – SFRJ slatki snovi su bili sazdani od raznih slasti&slastica ali nestaju, padaju padom Berlinskog zida, pada i ,,moja“ SFRJ: svuda piše da sam njen, bila je ondaK i ona moja ili ko zna čija?

Danas često obrađujem tuđu mesijansku izuzetnost (sad najčešće SAD) – neki garesi se smeju: ,,Ti pišeš i o SFRJ tad!“

Da, nije mi nepoznat ,,mesijanski“ osećaj iz Pokreta nesvrstanih, zgodno je bilo imati crveni pasoš, a zbog bliskih rođaka u vlasti bio sam i (efemerni – dete) insajder sistema. Ubačen u samoupravljanje živeo sam širom otvorenih očiju&ušiju&svesti zato mi zaista mnogo smetaju današnja lupetanja o Titovoj u rozim oblacima Šangri-La de(M)beloguziji od države.

‘Alo bre(!?), manekenski fura Joška Broška po svetu morem, kopnom, vazduhom – okači na sebe dijamantski maršalski broš, svuda divljenje, aplauzi spontano okupljenih masa, slepi progledaju, nemi progovore, oduzeti postaju vraćeno zauzeti, ‘leb mekani sendvičiran iz neba pada u njemu umesto zelene salate – zeleni dolari,…

Zapad jeste izvadio Brošku od njegove posleratne egomanične avanturističke propalitike, iskusno ga je iskoristio protiv Staljina za svoj: lični interes…

EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira

Posle Drugog svetskog rata je ambasador SAD rekao da treba ukinuti njegovo radno mesto, ambasadu SAD zatvoriti u Beogradu, jer šta će jednoj od SSSR republika ambasada Sjedinjenih Američkih Država?

Josip Brozni je zbog Trsta oborio avion Sjedinjenih Država ,,ONDA JE DOŠLO DO PRISILNOG SPUŠTANjA JEDNOG AMERIČKOG AVIONA I NEŽELjENOG OBARANjA DRUGOG NAD NAŠOM TERITORIJOM, GDE SU IZGUBILI ŽIVOTE AMERIČKI PILOTI“- pisao je prvoverni&pravoverni Titov *hagiograf (*,,hagiografija“- životopis svetih ljudi) Dedijer. Kasnije profesionalni istoričar Dedijer ispravlja Titovog hagiografa. Dedijera piše o naredbi generalu Viktoru Bubnju da dejstvuje, napadne Amerikance – dakle, postojala je ŽELjENA NAMERA!

EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira

General Bubanj je bespogovorno izvršio naređenje – potom, kao što je i vojni hijerarhijski red: poslušni odličnik dobija odličje, orden od nadređenog. Orden generalu Bubnju zbog smrtonosnog bubnjanja po Amerima kači lično maršal Josip Broz – Tito!

Besni Amerikanci pominju i nuklearni udar kao odmazdu, ni Staljinu nije milo kad nema nuklearno oružje da odgovori i baš je ogromna šteta što protohipi mirotvorni titan Tito nije tad imao današnje pis brader hipi titofiličare pacifiste da zajedno srede stvar.

Nije kraj, frka ide dalje, ubrzo Jugoslovenska ratna mornarica minira Krfski tesnac, na mine naleću britanski brodovi što donosi pogibiju 44 britanska mornara – Jugoslavija drži pod kontrolom Albaniju i iz nje bitno utiče na građanski rat u Grčkoj gde šalje: 35.000 pušaka, 10.000 nagaznih mina, 7.000 protivtenkovskih pušaka, 3.500 mitraljeza, 2.000 minobacača,…

Galant golja Broz pljačka ,,svoje“ seljake jedva opstale u ratu i opljačkano prinudnim otkupom razbacije po regionu, mnogo i propada usled loše organizacije raspodele i uslova skladištenja: opljačkanog!

Zapadu Staljin potpisuje odricanje od Grčke. Broz ga uvlači u nuklearni rat za koji Hazjajin u svom hazjajstvu nema nuklearno oružje kao odgovor: početak je raskola Staljin-Tito.

U Poljskoj se 1947. osniva naslednik moćne Kominterne, Informacioni biro komunističkih i radničkih partija i sedište mu je u Beogradu, tamo gde su najfanatičniji komunisti – po Staljinu, puni komsomolskog žara!

Informbirovska kriza… Ne ostvari se imperija Joške Broške da gospodari od Crnog mora do Lamanša, morao je na SAD valov po napoj…

Zašto ovaj uvod?

Mi smo baštinici starih, novih, najnovijih Jugoslavija. Nasledili smo i kancere prošlosti. NATO kad nas je bombardovao zbog mogućeg impičmenta kontroverznog erotomana Bila Klintona, čuo se bombarderski glas Francuske da nam vraćaju za Alžir.

Da, Alžir! Francuska nas bombarduje zbog Alžira?

Zverski biju KBC ,,Dragiša Mišović“ zbog SFRJ ,,duga“ ostavljenog od Tita.

Osam godina traje rat u Alžiru, završio se 1962. godine, žrtve se do danas precizno ne znaju. Alžir nije bio francuska kolonija, bio je deo Francuske. Pobunjeni Alžirci masovno ubijaju i svoje komuniste, razlog da se SSSR povuče, a ubacuje se maršal Broz šaljući velike količine oružja pre za džihad, nego za revoluciju. Francuska je na kolenima i pored povremeno 800.000 prisutnih vojnika! De Gol nije mrzeo Tita zbog ,,romantične“ priče o drugovanju sa Dragoljubom Mihailovićem (Čiča) – ozbiljni državnički razlog je bio u pitanju: svoj Alžir napušta preko milion Francuza posle pogibelji, silovanja, sadističkih ubijanja dečice, staraca…

Ne stigosmo u komunizam, idemo sad poput Turske u EU da nikad ne uđemo…

I da uđemo, žurke tamo nema.

Ima nagorđene Nemačke. Bregzituju se Britanci, znaju zašto i knjige koje čitaju ih utvrđuju u nameri. Znaju datum idejnog zaokruženja ,,velikog ekonomskog ujedinjenja Evrope“ 22. jun 1940. g. i mesto – Geringov kabinet.

John Laughland je napisao izvrsnu knjigu ,,The Tainted Source: The Undemocratic Orgins of the European Idea“ – dovoljno za kolumnu, na našu muku sad.

Slušao sam u prvoj deceniji ovog veka kako sigurno ulazimo u EU, naravno ne samo ja. Protraćismo i drugu deceniju u kojoj nas trivijalni FREAK SWHOW Aleksanfra Vučića vizionara, mesije… – otužno zabavlja!

Setimo se njegovih šibicarskih dosetki ili nekog genija – eksperta na čijim sposobnostima smo leteli u presvetlu budućnost npr. spinovani mag ekonomije Lazar Krstić i smehotres kreće.

A mi gde smo? Gde je odgovornost AV?

Ana Brnabić vodi Vladu Srbije,a nije u stanju tri smislene rečenice da sklopi, lažni doktori nauka ni za krimose nisu sposobni osim utreniranih DRmatora dr Malog i dr Lončara.

Dela govore više od reči, a da nekog i pohvalim – ima i uspešnih kadriranja, do duše u mlaćenju prazne slame ali kao dobitak. Žuti birokratski usaljeni šarani ostadoše tovljenci u istom (državnom) ribnjaku, promeniše partiju i sve po starom, no pojavila se jedna zvezdica.

Radikalska štukica, borbena i u SRS: ulazi u SNS igru. Jadranka Joksimović – verbalno superiorna, strah i trepet za huligančića Vučića.

Prenosim iz teksta publiciste, profesora književnosti u novinarstvu:

– Tučeš li ga?-Predrag Popović.
– Ne ali mogla bih – J. Joksimović.
– Sto puta sam dobila želju da ga udarim nogom u dupe, ali neću da Nebojši Stefanoviću razbijem naočare –J.J.

I da je Jadranka postala Džejdrenka, bila bi Drenka – dva puta je ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije. Zbog nje ili državnih potreba osniva se Ministarstvo za evropske integracije u kom ona apodiktično ministruje, mlati praznu EU slamu na savršen način sa onim birokratskim zaludama kao što su Han i Nemac britanskog porekla Mekalister. Kroz birokrate kafkijanske Evropske unije prelamaju se interesi Gebelsovog kabineta, posrnule Francuske, podmuklog Londona, besnog Vašingtona, Moskve koja nas odlično poznaje još dobro pamti i našu Informbiro prevaru…

EU minić Jadrankin, šut u dupe Vučićevo i francuske bombe na srpske bolnice zbog Brozovog Alžira

I Kinezi su tu ali kao mora Britanaca, usplahirenih zbog kineske osvete za dva opijumska rata, Prvi opijumski rat 1839. god. do 1842. i Drugi opijumski rat 1856. koji traje do 1860. Ne mešajmo se, pravimo se Englezi!

Ne počinje ništa od SNS, osim novog lopurdanja.

MinisTROVANjE Jadranke Joksimović u EU sistemu može zaista svako od nas da odradi, za Evropsku uniju smo potčovečanska masa ali postoje novi putevi za nove, kvalitetnije integracije u koje se ,,novo vino“ – novi kadrovi Srbije, u novim ,,mešinama“- novom političkom sistemu uskoro…

Što se Jadranke tiče i njene funkcije gubitnici smo samo mi, ljubitelji vrelih minića: EU joj je produžila suknju.

Danko B. Marin

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Kurdi zasuli krompirima američke vojnike: "Bežite kao pacovi" (VIDEO)

pon okt 21 , 2019
Kurdi zasuli krompirima američke vojnike: “Bežite kao pacovi” (VIDEO) Stanovnici većinski kurdskog grada Kamišlija, gnevni zbog povlačenja vojske SAD iz Sirije, gađali su danas krompirom američka vojna vozila dok su […]